სიახლეების არქივი

გვერდი 7 22-დან
ყურადღება! სტუდენტური კონკურსი!
21/05/2020
საქართველოს პარლამენტის ევროპასთან ინტეგრაციის კომიტეტი და თსუ ევროპული კვლევების ინსტიტუტი - თსუ თვითმმართველობასთან თანამშრომლობით და ევროკავშირის პროექტის “ევროკავშირი საქართველოსთვის” ფინანსური მხარდაჭერით აცხადებენ ესეების ონლაინ კონკურსს თსუ საბაკალავრო და სამაგისტრო პროგრამების სტუდენტებისა და დოქტორანტებისთვის.

ურთიერთთანამშრომლობის მემორანდუმი თსუ ევროპული კვლევების ინსტიტუტს, საქართველოს პარლამენტის ევროპასთან ინტეგრაციის კომიტეტსა და საქართველოს პარლამენტის კვლევით ცენტრს შორის
08/05/2020
გილოცავთ ევროპის დღეებს და აღმოსავლეთ პარტნიორობის ინიციატივის დაწყებიდან 11 წლის იუბილეს!

იხილეთ ჩვენი პრეს-რელიზი.

COVID-19 State of Emergency updates in Georgia
22/04/2020
This is to notify that the State of Emergency in Georgia due to COVID-19 has been extended until May the 22nd as well as prohibition on traveling by personal vehicle and/or taxis until April the 27th.

Message sent on behalf of the Director of the TSU Institute for European Studies
03/04/2020
Dear IES Community,

Today is the day, when exactly six years ago my colleagues and I started the super pro-active dissemination campaign across the EaP region including Georgian Higher Education Institutions in order to recruit the very first cohort of PhD Researchers. This was on the very next day when we got our first accreditation for our brand new EU funded English-taught Interdisciplinary Doctoral Programme in European Studies.

Notification on recently severed quarantine measures
31/03/2020
Dear Students,

I hope you aligned yourselves to Distance Learning quickly and the study process via ZOOM platform goes well.

This is the notification that starting from today, March 31st, the Government of Georgia severed the quarantine measures and introduced a curfew between 21:00 -6:00 until April 21st.

The outbreak of Coronavirus
17/03/2020
Dear IES Community,

As you are well aware, COVID-19 is now officially a pandemic, hence, the Government of Georgia imposed new instructions upon all Higher Education Institutions and other entities.

We had been recommended to opt for the distance teaching. Apart from this, the emergency break during the Spring semester had been extended until the 1st of April. This timeline will be used to readjust to new conditions and for preparation of teaching materials. Afterwards, we shall be using various online platforms and tools to recommence the halted education process.

ცხადდება მიღება ევროპისმცოდნეობის სადოქტორო პროგრამაზე 2019-2020 სასწავლო წლის შემოდგომის სემესტრში
05/10/2019
სსიპ - ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის ევროპული კვლევების ინსტიტუტი აცხადებს მიღებას ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „ევროპისმცოდნეობის ინტერდისციპლინური სადოქტორო პროგრამის დაარსება თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტში“ ფარგლებში (ENPI/2012/306-124) შექმნილ ინტერდისციპლინურ და ინტერფაკულტეტურ, ინგლისურენოვან სადოქტორო პროგრამაზე ევროპისმცოდნეობაში.

2019-2020 სასწავლო წლის სასწავლო პროცესის ვადები ევროპისმცოდნეობის სადოქტორო პროგრამის სტუდენტებისთვის
04/10/2019

გვერდი 7 22-დან